Webflow Development

Wil je wel graag een Webflow website maar heb je al een ontwerp laten maken, of wil je je oude website om laten zetten naar Webflow? Dat is geen enkel probleem!

Mock up van een macbook met daarin de webflow template voor Brutalism

Van Figma, Sketch of Wordpress en Wix naar Webflow

We kunnen je website vanuit elk programma ombouwen naar Webflow, zo heb je de voordelen van een super CMS systeem, gemakkelijke SEO en content aanpassingen.

Ontwerp gaat voor

Alle websites worden met perfectie overgenomen van het ontwerp of huidige website, indien er aanpassingen nodig zijn kunnen we deze meteen doorvoeren.

Optimalisatie en toegankelijkheid

We weten allemaal hoe belangrijk laadsnelheid, SEO en algemene gebruiksvriendelijkheid is voor conversies. Tijdens het ontwikkelen wordt hier rekening mee gehouden en wordt de website volledig geoptimaliseerd.

Animaties en interactie

Elke moderne website heeft tegenwoordig een aantal mooie animaties om de aandacht van de bezoekers langer vast te houden. Ook als er in het ontwerp of huidige website geen rekening mee is gehouden zorgen we ervoor dat er passende animaties in de website komen om gebruikers langer vast te houden.

'Client-frist naming'

Al onze websites worden opgebouwd met duidelijke 'class naming' hierdoor is het ook mogelijk om aanpassingen door een in-house developer te laten doen. We gebruiken hiervoor de indeling van F'in Sweet's client first naming, welke bekend is onder Webflow developers.

Check, check, dubbel check

Naast het ontwikkelen van de website kijken we ook mee of er nog ruimte is voor verbetering of aanpassingen. Hierdoor kunnen er later geen complicaties ontstaan en weet je zeker dat je website de beste resultaten kan behalen.

CMS collecties

Dankzij een CMS systeem van Webflow is de content van een website makkelijk aan te passen. Ook maakt een CMS systeem het makkelijk om een website met veel pagina's te beheren, denk hierbij aan bijvoorbeeld een blog.

Hoe werkt het

Stuur ons je ontwerp of huidige website

We lopen zorgvuldig door het bestand of website heen om te kijken of alles compleet is om de website te kunnen realiseren. Ook kijken we of er nog eventuele verbeteringen zijn.

Optimalisatie en toegankelijkheid

Als het ontwerp helemaal duidelijk is, ontvang je van ons een vrijblijvende offerte met daarin een prijsschatting en plan van aanpak. We bespreken ook of er nog aanpassingen zijn aan de inhoud van de website.

Start van development

Zodra de offerte is goedgekeurd nemen we de website nog een keer door en bespreken we alle opties om daarna aan de realisatie te beginnen.

Vragen die we vaak krijgen

Een aantal vragen over onze samenwerking, welke programma’s we gebruiken, de planning, etc.

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

Dit hangt natuurlijk af van de omvang van het project, het aantal pagina's en de complexiteit van de inhoud. Maar het bouwen van een website duurt gemiddeld 4 tot 12 weken. We snappen dat dit een nogal brede schatting is, daarom kun je hier de questionnaire invullen over je project. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Welke bestanden zijn nodig om de website te laten bouwen?

Het enige wat belangrijk is, is dat er een ontwerp is wat we kunnen bouwen. We beschikken over genoeg programma's om elk bestandstype te kunnen gebruiken. Als er een ontwerp of bestaande website is, doen wij de rest!

Kan ik achteraf zelf mijn website nog aanpassen?

Al onze websites worden gebouwd via Client-first, de naam zegt het al, onze klanten gaan voor. We houden extra rekening met het bouwen van de website zodat de structuur op de achtergrond overzichtelijk is voor onze klanten. Ook krijg je na het opleveren van de website een training over het aanpassen van de content via de Webflow Editor. Hiermee kun je makkelijk de website aanpassen zonder dat er functionaliteit verloren gaat.

Kan ik een ontwerp ook nog iets laten aanpassen voordat het gebouwd wordt?

Dit is geen enkel probleem, voordat we beginnen met het omzetten van je bestaande website nemen we de tijd om heel de website een keer na te lopen en waar nodig nog aanpassingen te doen. We zullen dan ook mee kijken naar verbeteringen op gebied van SEO en functionaliteit.

We beginnen pas met ontwikkelen zodra je helemaal blij bent met het ontwerp.

Heb je nog vragen?

Niet alle antwoorden kunnen vinden? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Waarom bouwen we met Webflow?

Webflow geeft ons de vrijheid om onze designs tot de pixel precies te bouwen, daarnaast geeft het klanten de mogelijkheid om gemakkelijk zelf content aan te passen wanneer nodig.

De Webflow editor

Een plek achter de schermen waar je de content van de website gemakkelijk kunt aanpassen zonder dat je een developer nodig hebt.

In-house developers

Al onze websites worden zo gebouwd dat ze voor elke developer te begrijpen zijn. Zo kun je je website makkelijk onderhouden met een in-house developer.

Mock up van Pro Display met de website van Studio Lars op in de Webflow editor.

Betere SEO

Webflow geeft ons allerlei manieren om de SEO te beïnvloeden, hierdoor ranked een Webflow website gemiddeld hoger dan bijvoorbeeld een Wordpress of Wix website.

Meer dan 3000 apps

Dankzij verschillende integraties zoals Zapier beschikken tot over 3000 verschillende apps om je website mee uit te bereiden. Denk aan ticketsystemen, boekingsprogramma’s, etc.

Heb je nog vragen over ons proces of wat we voor je kunnen doen?

We lopen er graag een keer met je doorheen, boek een kennnismaking en we leggen je alles uit.