Animatie collectie

2015 - heden

Animaties maken het makkelijk om in korte tijd veel informatie aan de kijker door te geven. De combinatie van geluid en beeld maakt het makkelijk om alles te begrijpen en als je de animatie ook nog leuk aankleed onthouden mensen je product makkelijker!

Roadsoft

Hoe maak je een nieuw platform voor vrachtwagenchauffeurs aantrekkelijk?
Juist, door het gebruik van animaties. Roadsoft maakt het mogelijk om de tachograaf van een afstand te scannen en neemt zo een last weg bij chauffeurs. Dankzij een animatie is dit makkelijk uit te leggen en op de website te gebruiken.

UpVoty

UpVoty is een online platform wat het mogelijk maakt voor klanten/bezoekers om feedback achter te laten, zo kun je gemakkelijk je website of dienst verbeteren en nieuwe features ontwikkelen die je klanten ook echt nodig hebben.

Craft your kid

Craft your kid maakt het mogelijk om een foto van je kind om te toveren tot held! Om het idee te promoten en te adverteren op Facebook was er een animatie nodig die de stappen visualiseerde en de stap om de website te bezoeken verkleind.

EveHRyday

HR zaken kunnen nogal ingewikkeld worden, maar dankzij de animatie is de drempel een stuk lager. De animatie wordt vooral gebruikt op de website maar is ook goed te gebruiken als instap voor social media advertenties.

Icons

Soms kunnen animaties minder dan 3 seconden zijn en toch iets toevoegen. Zo kunnen deze geanimeerde icoontjes op een website gebruikt worden om extra uitleg te bieden en punten te visualiseren.

Bekijk ook:

Branding | webdesign | print

OKT - 2020

Vitaal in Arbeid

Een ipad met daarin de website homepagina voor ViA van den Booren

Branding | Print

JUL - 2020

Shortcut Fietskoeriers

Afbeelding van het Shortcut Fietskoeriers logo met daaronder de nieuwe werkkleding

Logo

2015 - Heden

Logo collectie